Hasznos információk

Szállítási feltételek

A szállítás INGYENES 10.000 Ft rendelés felett! 10.000 Ft alatt a csomagolási és postaköltség 1370 Ft. 

Házhoz szállítás 1, maximum 2 munkanap. Ön fontos számunkra, ezért csomagját még aznap csomagoljuk.

Megrendelt termékeit utánvéttel fizetheti ki, melynek felső összeghatára 499 999 Ft. Magyarország egész területén házhoz szállítunk.

Hamarosan külföldi megrendeléseket is el tudunk fogadni.

A küldemények kézbesítése a GLS futárszolgálattal történik. A szállítás időpontjáról és a csomag hollétéről egyeztethet a GLS-sel a visszaigazoló e-mailben is megtalálható 06-29-88-67-00 telefonszámon vagy kattintson IDE https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match= és írja be csomagkövetési számát..

Kérjük rendelése leadásakor adja meg telefonszámát, hogy a futár elérhesse, ha kérdése van, vagy pontos szállítási időt szeretne egyeztetni. A futár kétszer próbálja meg kézbesíteni a rendelést. Ha másodjára sem sikerül a csomagot kézbesíteni, a csomagot visszaküldik hozzánk. Mielőtt csomagját kézbesítjük, e-mail és SMS (amennyiben rendelésnél vagy regisztrációnál mobiltelefon számát megadta) értesítést kap a kézbesítés körülbelüli várható időpontjáról (3 órás időkeret) valamint a futár telefonszámát is elküldjük Önnek. Lesz lehetősége módosítania kézbesítés időpontját a futárral.

A kiszállítás hétköznap 8-17 óra között történik. A futár kétszer próbálja meg kézbesíteni a rendelést a megadott címre. Ha másodjára sem sikerül a csomagot kézbesíteni, a csomagot visszaküldik hozzánk.

Mielőtt csomagját kézbesítjük, e-mail és SMS (amennyiben rendelésnél vagy regisztrációnál mobiltelefon számát megadta) értesítést kap. Az SMS-ben/e-mailben megkapja a kézbesítés körülbelüli várható időpontját (3 órás időkeret) valamint a futár telefonszámát. A kézbesítés időpontját módosíthatja a futárral.

Utánvétes fizetés esetén, más is átveheti a csomagot, és nem kell írásos meghatalmazást felmutatnia. Ebben ez esetben a csomag adatai (megrendelő neve, webáruház neve, termék neve, fizetendő összeg, vonalkód) közül legalább kettőt tudnia kell, hogy pontosan beazonosítható legyen.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Pénzvisszafizetési Garancia

Gratulálunk a megvásárolt termékekhez! Minden bizonnyal bele fog szeretni! Amennyiben mégsem elégedett a megvásárolt ékszerekkel és úgy határoz, hogy azt vissza küldi a megvásárolt termékekre a csomag átvételétől számított 30 napos visszaküldési garanciát biztosítunk.

Ha több mint egy terméket vásárolt, csak azt küldje vissza, amelyikkel nem elégedett. Ez nem érvényes azon termékekre melyeket szettben rendelt (akkor a teljes szettet vissza kell küldenie) vagy arra az árura, amelyet ajándékba adtunk (ebben az esetben a megrendelt terméket és az ajándékot is vissza kell küldenie).

Fontos, hogy a terméket eredeti állapotában küldje vissza. Amennyiben az ékszeréhez tanúsítvány kártyát kapott és cserét vagy visszafizetést szeretne, akkor kérjük küldje vissza a tanúsítvány kártyát is. Enélkül a pénz visszafizetést és a cserét nem áll módunkban teljesíteni. A fülbevalója egy átlátszó zacskóban van. A zacskót matricával zártuk le, visszaküldés esetén, ezt a matricát ne távolítsa el, mert ekkor higiéniai okokból a fülbevalót nem tudjuk kicserélni.

A termékek visszaküldési költsége az ügyfelet terheli, kérjük vegye figyelembe, hogy az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Amennyiben a számlán szerepel bármilyen egyösszegű vagy százalékos engedmény vagy rendelési összeghez kötött kedvezményt, kupont vett igénybe, a termék(ek) visszaküldésénél annak értékéből a kedvezmény teljes összege visszavonásra kerül, tehát a kedvezménnyel csökkentett érték kerül visszatérítésre, függetlenül attól, hogy rendelése egy részét vagy a teljes rendelést küldi vissza.

A termék vételárának visszatérítése az Ön által választott módon 14 napon belül történik. Kérjük vegye figyelembe, hogy az Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. 

Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 435 9979-etelefonszámon hétköznap 10.00-17.00 óra között vagy írjon nekünk az info@ekszergaleria.hu címre.

Kapcsolat